Allt om Whisky nr. 3, 2021

I stället för nyårslöfte har jag utformat ett slags semesterlöfte för mig själv, som att vara öppen för saker som barnen vill göra, inte tjafsa om triviala ting, bli bättre att hålla kontakten med vännerna och möta mina whiskyvänner över en skål på nätet.

Bjud in fler i vår Whiskygemenskap

I det här sommarnumret uppmärksammar vi att det är personerna bakom kulisserna som bygger mycket av dryckesvärlden. Här kommer du att få träffa bland andra John O´Connell från West Cork Distillers, Graeme Cruickshank, destillerichef på Aberlour, Joanne Reavley från Tamnavulin med flera.
Smit i väg till hammocken och läs en stund, vetja!

För det är väl sommar nu, så lägg jobbet på hyllan, ta semester och njut av familjen. Jag vet att det är lättare sagt än gjort. Själv försöker jag skapa en hemlig agenda i år till semesterns intågande. I stället för nyårslöfte har jag utformat ett slags semesterlöfte för mig själv, som att vara öppen för saker som barnen vill göra, inte tjafsa om triviala ting, bli bättre att hålla kontakten med vännerna och möta mina whiskyvänner över en skål på nätet.

Det senaste året har varit ensamt för många och jag tror vi alla känt av det på något sätt. Våren har kantats av olustiga händelser som får en att tänka på vad som verkligen är viktigt i livet. Nära vänner har förlorat närstående, kollegor har blivit avskedade och familje-medlemmar som har känt bedövande ensamhet i Covidtider.

Ni som läser vår tidning och följer oss i våra andra medier är ovärderliga. Tillsammans har vi blivit en sann whiskygemenskap av människor från olika åldrar, bakgrund och spridda över hela landet. Så småningom kommer vi kunna träffas igen på mässor och events, men till dess kan vi glädja varandra med dryckestips och glada tillrop över nätet. Ett inlägg, en bild och en skål kan vara ovärderligt för de som inte har så många omkring sig, där kanske whiskyklubben i vanliga fall är deras enda sociala sammanhang.
Hur många ensamma whiskyvänner kan vi göra glada i sommar?
Häll upp en dram, ta en bild och lägg upp på Instagram eller Facebook så hela Sveriges whiskygemenskap får se och chansen att skåla med dig.
Låt oss göra det med hashtaggarna #whiskygemenskap och #alltomwhisky.

Snart ses vi, men till dess: skål, vänner!


Var hittar jag Allt om Whisky?
Kolla hos interpress för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!