Stena Lines flytande bordershop

Stena VisionEn bordershop är som bekant en gränshandelsbutik strategiskt placerad vid trafikerade landsgränser, i länder där varor har lägre priser än i de angränsande länderna. Fast nu kommer en flytande bordershop, för den  26 februari är det premiär för Stena Lines första bordershop till sjöss. Det innebär priser som ligger upp till 69 procent lägre än Systembolagets.

– Många lockas att köpa med sig alkohol till lägre priser när de tar med sig bilen utomlands, men brist på tid kan vara ett hinder eftersom man behöver stanna till på vägen om man vill besöka en bordershop. Vi vill erbjuda våra resenärer ett smidigare sätt att handla till låga priser direkt ombord på färjan, säger Cecilia Alenfelt, ansvarig för försäljningen ombord på Stena Lines färjor.

Världens första bordershop till sjöss står öppen på linjerna Göteborg – Fredrikshamn och Karlskrona- Gdynia under perioden 26 februari till 31 mars.

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör