Allt om Whisky nr. 5, 2020

Allt om Whisky startades 2003 och vem kunde ana det kommande svenska intresset för malt?

Allt om Whisky startades 2003 och vem kunde ana det kommande svenska intresset för malt? Idag är tidningen en del av företaget men sedan dess har vi kommit med en digital version, byggt en fantastisk webbsida, samlat våra följare på Facebook och hållit kontakten med vårt nyhetsbrev.
Vi fortsätter att utveckla våra sätt att möta våra likasinnade.

Det är intressant med malt i alla former, whisky som öl. Det tillsammans med sällskap och god mat och kvällen blir fullkomlig. Har du testat den perfekta kombinationen av dryck och mat? En enkel fråga kan tyckas, men det finns lager av »löken« att skala för att klura ut vad den perfekta kombinationen verkligen är.

Jag vet att jag varit med om tillfällen när man blivit stum av den så kallade perfekta upplevelsen på den finfina restaurangen som serverat flerrättersmeny där den ena kombinationen är bättre än den andra. Men ibland är känslan nästan densamma när man hungrig kommer hem efter en tung dag på jobbet och ens sambo har lagat något enkelt som köttbullar och potatis med sås.

Vad sägs om att bjuda din närmsta på lite ostron till helgen? Vår kock Anders Tegnér tar oss igenom en meny som är svår att motstå. Michel Jamais, vår öl- och dryckesexpert, tipsar om bästa ölen till höstgrytan och Hasse Nilsson tar oss med på äventyr hos nya whiskydestillerier som Daftmill.


Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!