Helloween släpper gin

I samarbete med det välkända bolaget Brands for Fans släpper det minst lika välkända metalbandet Helloween en ny gin, som precis som musiken, är olik allt som tidigare förekommit.

För i likhet med all gin vilar Helloween Seven Keys Pumpkin Spiced Gin på en enbärsbas, men sen kommer riffen: kanel, muskot, citrus, peppar och som avslutning en subtil ton av pumpa. Enligt sångaren Andy Deris, är detta hans nya favoritdrink, och att han kan dela den med sina fans gör den bara ännu bättre.

Namnet är så klart plockat ur bandets nästan 40-åriga historia, där både nycklar och siffran sju varit stående ingredienser, som till exempel plattan ’Keeper Of The Seven Keys’, ett album som också lånade inspiration till flaskans etikett i svart, vitt och orange.

Helloween Seven Keys Pumpkin Spiced Gin

Nr: 5939501
Alkoholhalt: 40 %
Volym: 700 ml
Pris: 349 kr

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!