Allt om Whisky nr. 5, 2023

Välkommen att lära dig mer!

Efter 20 år med Allt om Whisky så kan jag fortfarande inte beskriva vem whiskydrickaren är. Ett intresse är väldigt personligt och ter sig på väldigt många vis. Varför inte läsa min krönika om de olika typer av whiskydrickare jag mött genom åren?

Som whiskyentusiast var det länge otänkbart att berätta för andra likasinnade hur man kunde vurma för andra drycker. Idag verkar det inte lika unisont med skam som tidigare, tack och lov.

Vi ser till och med whiskyklubbarna runt om i vårt avlånga land ta in provningsledare på allt från gin till rom. Frida Birkehede klurar vidare på sin quest att leda och finna vägen till er whiskydrickare som är nyfikna på rom men som inte vågat er på uppdraget.

Apropå rom så går tankarna av naturliga skäl till Karibien, men visste du att man även producerar rom i Louisiana? I vår artikel får du lära känna denna fastlandsproducent bättre.

I detta nummer av Allt om Whisky & Öl får du också bekanta dig med lyxiga whiskies, personerna bakom namnen på flaskan, vi lär oss mer om fatlagrad öl och tar en titt på Belgien genom vår skribent och fotograf Mauro Rongiones lins.

Så var du än befinner dig i ditt intresse för dryck önskar jag dig en härlig lässtund. Vi ses snart igen och tills dess finner du oss på Allt om Whiskys webb och sociala medier.

Skål!


Prenumerera på Allt om Whisky!
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!