Allt om Whisky nr. 3, 2019

Gör något du måste innan du gör något kul

Likt ett majskorn när det poppar i pop-corn-kastrullen håller min längtan till semester på att spricka ut ur mig. Den kan inte komma snart nog! Smygfirar sommarens antågande med rosé på balkongen och whiskydrinkar till helgerna. Grillen har varit ute länge men det är inte riktigt lika kul att grilla när man sedan måste gå in för att äta. Jag vill vara ute i trädgården med familjen, grilla tillsammans med vännerna och sitta kvällarna igenom och snacka under en filt. Jag längtar till värmen så att man kan ta med sig picknick och smarriga sallader till cykelturen. Tur att man har ett roligt jobb att stoppa ned huvudet i.
Vi har kommit till vår sista del i vår Japanserie. En högst uppskattad serie där vi mött både whiskyvärldens storspelare och nya små destillatörerna. En av de små kikar vi på i detta nummer nämligen FujiGotemba.

Sedan har vi en spännande whiskynyhet på gång till hösten men först hänger vi på grabbarna från podcasten Rockhyllan när de väljer sitt whiskeyfat på Irland. En resa fylld av sköna möten, lärdom, skratt och spår av whiskey så klart.

Hälsa gärna på oss på webben och Facebook. Där kan ni följa oss emellan tidningens utgåvor.

Skynda dig att klippa gräsmattan så kan du slå dig ned och lusläsa Allt om Whisky med gott samvete. Som man försöker lära barnen: Gör något du måste innan du gör något kul.

Trevlig sommar på er!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.