Allt om Whisky nr. 6, 2019

2019 – vilket år!

Mina damer och herrar, vilket år 2019 har varit! Vi smyger upp mot år 2020 och känslan är som vanligt att det går alldeles för fort.
Vi har hunnit med massor av härliga destilleriartiklar, besök på bryggerier och personreportage under året. Och varken cognac- eller romvärlden har vi glömt.

I det här numret av tidningen har vi ännu flera personreportage så du kan lära känna människorna bakom dryckerna. Det är ju de här människorna som formar och andas våra hobbies på heltid. Vi testar även Bunnahabhain – en riktig höjdare från Islay. Whisky väl värd att bekanta sig med, så om du inte hunnit – ta chansen nu. Vi får även stifta bekantskap med amerikansk maltwhiskey på ett nytt sätt och bekantar oss med det spännande destilleriet Westland i Seattle. Läs vår jul- och festbilaga och låt dig inspireras. Där hittar du härliga recept och dryckestips.

Jag vill passa på att tacka alla medarbetare, frilansjournalister och fotografer som gör det möjligt för oss alla att dyka in i dryckens värld på djupet hela sex gånger om året. Nästa nummer av tidningen kommer i februari så till dess ses vi på www.alltomwhisky.se och Facebook. Och missa inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ha en riktigt härlig jul & ett fantastiskt gott nytt år!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.